Numele din viața reală: Costy
Vârsta reală: 17
Descrie-te în câteva cuvinte: Salut. Ma numesc Costy, am varsta de 17 ani si locuiesc in Bucuresti.Sunt un baiat cu parul Brunet, ochii caprui am 1.82 metri inaltime si 80-90kg si ma consider o persoana destul de sociabila cu care te poti imprietenii repede. Am simtul umorului si imi plac genul de oamenii care ma accepta asa cum sunt, daca o persoana incearca sa te schimbe inseamna ca aceea persoana nu ti-a fost niciodata prieten. Ii respect pe cei din jur atata timp cat si ei ma respecta pe mine. Uneori imi place sa fiu in centrul atentiei, alteori nu, desi mereu imi place sa ies in evidenta cu ceva bun. Imi place foarte mult sa vizionez filme si sa fac sport. Sporturile ma pasioneaza foarte mult .Imi place sa ajut pe oricine care are nevoie, pe langa aceasta bunatate pe care o pot oferi eu nu ma las calcat in picioare sau sa-si bata joc cineva de mine.Nu imi place cand cineva isi bate joc de munca mea sau a altcuiva. Ma integrez foarte repede in colectiv. Hobby-ul meu in ultimul timp a fost SA:MP-ul. In afara de SA:MP iubesc in general jocuri multiplayer si Co - Op pe care le pot juca impreuna cu prietenii. Sunt o persoana de incredere si comunicativa. . Niciodata nu uit de unde am plecat si nu intorc spatele celui care m-a ajutat. Respect standardele impuse de ceilalti, dar imi place ca si ale mele sa fie respectate la randul lor. Incerc de fiecare data sa imi fac treaba pe cat mai bine posibil pentru a ii multumi pe cei din jur si, totodata, si pe mine. Pe oriunde merg incerc sa las o impresia cat mai buna despre mine. Sunt gata sa invat mereu cate ceva, oriunde si de la oricine. O zi frumoasa va doresc.
De ce îți dorești să te alături departamentului?: Doresc sa ma alatur acestui departament deoarece consider ca este unul potrivit mie.
De ce consideri că te vei descurca în acest departament?: Experienta mea in departamente si alte factiuni.
Ești de acord că în cazul în care nu petreci 14 zile în facțiune primești 40 FP?: Da
Motivul parasirii ultimei factiuni: Nu am fost intr-o factiune pe acest server.
Ai posibilitatea de a filma fiecare acțiune din joc într-o calitate 720p/1080p? Prezinta o dovada! (NEPREZENTAREA ACESTEIA DUCE LA RESPINGEREA DVS.) da, am posibilitatea.
Ai fost sanctionat vreodata? (screenshot LP, neprezentarea pozei va duce automat la respingerea dvs.) Nu am fost sanctionat.
Alte precizări: Multumesc pentru timpul acordat citind aplicatia mea